Cristian Radu, despre problema căldurii

0
783
“Chiar dacă am fost sabotaţi, lucrurile intră în normal”.
Goldtherm a reziliat contractul cu Global Oyl. La Mangalia, furnizează combustibil, Comision Trade din Brăila.

Cristian Radu, despre problema căldurii: Chiar dacă am fost sabotaţi, lucrurile intră în normal

Pentru al doilea an consecutiv, la Mangalia se înregistrează probleme la furnizarea căldurii în apartamentele branşate la sistemul centralizat de termoficare. Din fericire şi spre deosebire de anul trecut, în iarna 2012 situaţia nu este atât de gravă.

Problema furnizării căldurii în Mangalia urmează să fie soluţionată în cel mai scurt timp, speră directorul firmei de termoficare Goldtherm, Dan Georgescu. Conform acestuia, un cumul de factori a condus la închiderea mai multor centrale în aceste zile, furnizarea agentului termic făcându-se cu porţia. Un factor care a condus la defectarea centralelor îl reprezintă combustibilul livrat de firma Global Oyl.

Au adus combustibil bun la început, apoi au adus câteva maşini cu combustibil de proastă calitate, care a avariat sistemele din centrale. Pentru acest motiv, de trei zile s-a decis rezilierea contractului cu Global Oyl din Slobozia. Le vom cere şi daune, a spus Dan Georgescu. În cursul zilei de azi (joi, 27 decembrie 2012 – n.r.), va fi lansată cererea de ofertă pentru combustibil. Vom accepta combustibil numai din rafinării, a mai afirmat Georgescu.

Continuarea, în Replica de vineri, 28 dec.2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply