Primarul Mangaliei a verificat în timpul nopții situația de la centralele termice din oraș

0
701

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a fost în noaptea de sâmbată spre duminică (22-23 decembrie) în mai multe centrale termice din municipiu, pentru a verifica funcționarea acestora și dacă se furnizează agent termic către populație.

Demersul primarului a venit ca urmare a sesizărilor primite la Primărie, în care cetățenii semnalau faptul că în unele zone din oraș s-a oprit furnizarea căldurii.

Însoțit de deputatul Victor Manea și directorul Goldterm, Dan Georgescu, edilul Mangaliei a inspectat toate centralele în care existau probleme tehnice de natură să blocheze funcționarea acestora.

Potrivit angajaților societății de termoficare, întreruperile furnizării agentului termic sunt cauzate de uzura fizică a unor echipamente și instalații existente în centrale.

Primarul a stat de vorbă cu oamenii atât pe străzi și în blocuri, dar și la telefonul dispeceratului Goldterm. El a menționat că toți responsabilii municipalității depun eforturi pentru ca în cel mai scurt timp să se înlocuiască toate piesele defecte de la centrale și să se furnizeze agent termic în condiții normale.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

„Sunt unele defecțiuni inerente acestui sistem de termoficare, dar de la începutul anului viitor va începe branșarea centralelor la gaze naturale și lucrurile se vor schimba radical. Deocamdată, facem tot ce este omenește posibil pentru a remedia defecțiunile, iar în cateva zile vor funcționa la parametrii normali toate centralele. Cerem scuze populației pentru aceste neajunsuri, dar îi asigurăm pe oameni că suntem permanent în teren pentru a solutiona problemele cetățenilor”, a explicat primarul, în discuțiile cu locuitorii Mangaliei.

Duminica, 23 decembrie 2012,        Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply