Zanfir Iorguş: “Există posibilitatea să mă retrag din viaţa politică”

0
779

farmec.ro
carturesti.ro%20

zanfiriorgus20-1355413663.jpg

La câteva zile după alegerile parlamentare, Zanfir Iorguş a comentat procentul mic obţinut în faţa principalului său contracandidat, Victor Manea. Deşi spune că nu luat încă o decizie în privinţa carierei sale politice, Iorguş a precizat că există posibilitatea să se retragă definitiv din acest domeniu.

Fostul deputat spune că înţelege faptul că alegătorii au sancţionat prin acest vot măsurile de austeritate luate de PDL, însă precizează că nu se aştepta ca decizia electoratului să fie bazată în totalitate pe criterii politice.

„Îi felicit pe cei care au câştigat. Sper că vor reuşi să ducă la îndeplinire toate proiectele şi toate iniţiativele pe care şi le-au propus, în aşa fel încât muni-cipiul Mangalia să se dezvolte în continuare. Există viaţă şi după alegeri. Votul reflectă realitatea. Este un vot negativ acordat politicii de austeritate duse de partidul din care fac parte. Este un vot politic şi îl accept.(… )

Noi, aici, am avut peste media pe ţară. Totuşi, nu mă aşteptăm să fie un vot 100% politic. Mă aşteptam ca oamenii să ţină cont de ceea ce poate face fiecare candidat în parte”, a declarat pedelistul.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

„Nu mă gândesc să plec din partid“ Întrebat dacă şi-ar dori să plece din partid către altă formaţiuni, liderul PDL Mangalia a replicat: „Nu se pune problema de aşa ceva. Să vedem cum se aşează lucrurile. Pentru o perioadă o să mă reîntorc la activitatea mea în domeniul privat, însă există posibilitatea să mă retrag de tot. Oricum, orice decizie aş lua, voi face în aşa fel încât viaţa politică din Mangalia şi din Constanţa să nu fie perturbată şi ca proiectele desfăşurate la nivelul judeţului nostru să continue. Sper ca această criză economică să treacă rapid, să depăşim momentele grele şi să avem posibilitatea de a finanţa proiecte care să ajute locuitorii acestei ţări să aibă un trai decent”.

Reamintim că pe 9 decembrie, Zanfir Iorguş, a candidat pentru un post de parlamentar pe Colegiul 5 – Camera Deputaţilor. Mandatul a fost câştigat de Victor Manea, candidatul Uniunii Social Liberale, care a primit 56,43% din voturi. Cu un procent de 18,14%, Iorguş s-a aflat la mică distanţă de candidatul PPDD Emanuela Gavrilă. Aceasta a fost votată de 17,22% dintre alegători.

Alexandra Balan, Cuget Liber, Vineri, 14 Decembrie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply