Spectacol caritabil “Învaţă să dăruieşti”, ediţia a II-a

0
555

farmec.ro

In luna decembrie 2011, Asociatia “Destiny Mangalia” a inaugurat proiectul “Invata sa daruiesti”, care a avut ca scop ajutorarea copiilor nevoiasi din Mangalia si localitatile limitrofe. In urma spectacolului caritabil organizat, am reusit sa ajutam doua familii afate in dificultate. De asemenea, un numar de 40 de copii au primit pachete cu dulciuri, hainute, incaltaminte si jucarii. Toate acestea au fost posibile datorita VOUA, celor care v-ati implicat alaturi de noi!

Duminica, 16 decembrie 2012, ora 17:00, va asteptam la Casa de Cultura Mangalia, la cea de-a doua editie a spectacolului “Invata sa daruiesti”.

Pe scena vor urca: George Calin, Andreea Rusu, Lisa Opris, Gabriel Tora, Radu Craciunescu, Ruxandra Georgescu si Florin Marin, Razvan Ion, trupa Gateless, Mihaela Marin, Mihai Calin si Ansamblul “Plai de dor”.

Tot in cadrul spectacolului va avea loc si decernarea premiilor din cadrul concursului de fotografie (detaliile despre concurs le gasiti pe pagina ONG Destiny Mangalia- http://www.facebook.com/ONGDestinyMangalia?ref=ts&fref=ts).

Inainte de inceperea spectacolului, va avea loc vernisajul expozitiei de fotografii din foaierul Casei de Cultura Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Intrarea: 8 Lei.

Toate fondurile vor fi distribuite pentru ajutorarea copiilor defavorizati. Daca doriti sa donati haine sau jucarii, nu ezitati sa ne contactati!

Haideti sa ajutam impreuna, in prag de sarbatori, acesti copii, la care Mos Craciun nu-si permite sa ajunga!

prof. Andreea Imre Rusu, Asociatia “Destiny Mangalia”.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply