Primarul Mangaliei a achiziţionat cărţi la o acţiune caritabilă

0
599

farmec.ro

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu şi reprezentanţi ai Consiliului Local au fost prezenţi la un eveniment umanitar care a cuprins o lansare de carte, în scopul strângerii de fonduri pentru o fetiţă bolnavă de cancer. Evenimentul a fost găzduit de Casa de Cultură din localitate, joi seara, în ziua de Sfântul Nicolae.

La manifestarea culturală au mai participat criticul literar Ovidiu Dunăreanu, scriitoarea Emilia Dabu, alţi oameni de cultură de la nivel local. Cunoscuta scriitoare din Mangalia, membră a USR, Dora Alina Romanescu a dedicat volumul cu povestiri intitulat: “Pe drumul dorului şi al destinului”, nepoatei sale Ioana Alberta.

Micuţa are numai doi ani şi a fost diagnosticată cu neuroblastom gradul IV. Cartea se referă la povestiri decupate din viaţă, ce se încadrează în cele zece porunci bisericeşti. Printre cei care au cumpărat volumul, pus în vânzare în scop umanitar, s-a numărat şi edilul Mangaliei.

Cristian Radu a achiziţionat câteva zeci de cărţi pe care ulterior le-a dăruit funcţionarilor din Primărie. În cadrul aceleiaşi manifestări, consilierul local Cristian Drăgan a achiziţionat o lucrare grafică, semnată de artistul Gabi Balasz, licitată tot în scop caritabil.

Un alt tablou scos la licitaţie, al cunoscutului artist plastic din Mangalia, Karl Robert Perko a fost, de asemenea cumpărat, iar banii strânşi o vor ajuta pe fetiţă să facă o intervenţie chirurgicală şi un tratament în străinătate. Evenimentul cultural a cuprins şi un spectacol susţinut de artişti talentaţi de la nivel local.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MangaliaNews.ro, Vineri, 7 decembrie 2012.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply