Mangalia: „Da” sau „Nu”, pentru exploatarea gazelor de şist

0
658

Locuitorii Mangaliei sunt aşteptaţi la urne pe 9 decembrie din două motive. O dată pentru a-şi alege reprezenţii în Parlament, iar pe de altă parte să-şi exprime opţiunea cu privire la exploatarea gazelor de şist, în sudul litoralului.

Cu această ocazie, primarul Mangaliei, Cristian Radu, a declarat că îndeamnă persoanele cu drept de vot să se prezinte la urne, pentru a-şi exprima acordul sau dezacordul cu privire proiectul exploatării gazelor de şist.

„Municipalitatea a decis organizarea acestui referendum, deoarece populaţia este singura în măsură să decidă în privinţa oportunităţii extracţiei gazelor de şist în zonă, cu toate implicaţiile ce derivă din aceste acţiuni”, a spus Radu.

El le-a cerut locuitorilor Mangaliei să fie atenţi la buletinul de vot, să citească bine întrebarea de la referendum şi să voteze cu „Da” sau „Nu”, în funcţie de opţiunea fiecăruia.

Potrivit legii, referendumul va fi validat dacă se vor prezenta la urne jumătate plus unu din numărul total de alegători înscrişi pe listele de vot. (T.I.)

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Telegraf, Vineri, 07 Decembrie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply