Logoul Google de 1 Decembrie a fost ales: România mea…

0
893

Un desen realizat de Iasmina Maria Răceanu, elevă în clasa a VIII-a B, la Colegiul Naţional Petru Rareş din Suceava a fost desemnat câştigător al concursului “Doodle 4 Google” şi va fi publicat pe pagina de start a Google România, pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României.

Logoul Google imaginat de Iasmina va fi publicat pe pagina de start a Google România în data de 1 Decembrie, putând fi admirat de milioane de români. Iasmina a primit şi un premiu în valoare de 15.000 de lei şi o bursă de tehnologie de 20.000 de lei pentru şcoala unde învaţă.

Google a anunţat joi, într-un eveniment organizat la Bucureşti, câştigătorul primei ediţii a concursului “Doodle 4 Google” în România, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Desenul Iasminei Maria Răceanu, elevă în clasa a VIII-a B, la Colegiul Naţional “Petru Rareş” din Suceava, a fost desemnat de public câştigător dintre cele peste 10.000 lucrări participante în competiţia cu tema “România mea este…”.

În desenul ei, Iasmina şi-a imaginat România ca pe “o ţară verde cu munţi şi văi, dealuri şi câmpii, colorată de obiceiuri frumoase ce trebuie păstrate, înnobilată de artişti şi sportivi ce i-au înălţat numele la cer. România mea merită iubită!”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vă invităm să citiţi articolul integral pe Mediafax, 30 nov.2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply