La mulţi ani, România, La mulţi ani, români !

0
929

Antena 3 a început sărbătoarea naţională mai devreme.
Jurnaliştii Antenei 3, alături de copiii lor, îmbrăcaţi în port naţional, au dat startul  sărbătorii de 1 Decembrie. La mulţi ani, dragi români!

Sărbătoarea a fost începută prin câteva melodii ale lui Tudor Gheorghe, în care acesta a dat românilor curaj şi le urează “La mulţi ani”!

Acesta a felicitat iniţiativa Antena 3 şi anume campania “Pe tricolor e scris Unire”. De asemenea, a menţionat faptul că această campania a avut impact în toată ţara, colindând în lung şi în lat, a avut plăcerea să vadă chiar în curţile gospodarilor steaguri arborate.

Nu în ultimul rând, Tudor Gheorghe a declarat că românii ar trebui să fie cu adevărat români nu numai pe 1 Decembrie, ci pe parcursul întregului an, în fiecare zi.

Vedetele Antenei 3 nu au venit însă fără urmaşii lor, îmbrăcaţi la fel de frumos ca şi ei. Fiecare micuţ în parte s-a prezentat, “şi-a prezentat părinţii” şi a spus câteva cuvinte despre ei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vă invităm să vizionaţi înregistrarea ediţiei speciale a emisiunii “Sinteza zilei”, dedicată Zilei Naţionale a României, pe antena3.ro, joi, 29 nov.2012.

(Foto: Antena 3).


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply