Moga: Conducta Negru Vodă – Mangalia este plină cu gaz!

0
737

Moga: Conducta Negru Vodă - Mangalia este plină cu gaz!

Veşti bune pentru locuitorii din sudul litoralului! Senatorul Colegiului 2 Senat, social-democratul Nicolae Moga, a reuşit, după îndelungi negocieri cu bulgarii, să-şi ia o piatră de pe inimă. Proiectul său pentru alimentarea cu gaz a localităţilor din sudul litoralului, în special Negru Vodă, Mangalia, staţiunile turistice, a devenit realitate.

Conducta Negru Vodă-Mangalia este plină cu gaz, dă asigurări parlamentarul constănţean, candidat la alegerile din 9 decembrie pentru încă un mandat de senator.

Pe data de 2 decembrie, Nicolae Moga, susţinătorul proiectului, va da drumul flăcării din Negru Vodă ca oamenii să sesizeze faptul că zona este alimentată cu gaz. Duminică dau drumul la flacără. Va fi nevoie de pază, pentru a nu fi furată de către hoţi. Feştila este de fapt o ţeavă de inox, înaltă de 4 metri, precum flacăra olimpică, a spus Moga.

Menţionăm că la Negru Vodă, operator va fi Congaz, iar la Mangalia – MegaConstruct.

De asemenea, o astfel de flacără va exista şi în Mangalia şi va fi inaugurată pe data de 5 decembrie, unde, la fel, mangalioţii se pot racorda la gaz în baza unor cereri.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Autor: Alexandra VASILE.

Citiți articolul complet în Replica, joi, 29 nov. 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply