Invitaţi din străinătate, la Zilele Şcolii “Sfântul Andrei” din Mangalia

0
746

Şcoala Gimnazială “Sfântul Andrei”, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local Mangalia, organizează în perioada 29 noiembrie -1 decembrie, o serie de evenimente prilejuite de Sărbătoarea Sfântului Andrei, când instituţia de învăţământ ce-i poartă numele celebrează Zilele Şcolii.

La eveniment sunt aşteptaţi parteneri  din ţară, dar şi din Bulgaria şi Germania. Manifestările dedicate Zilelor Şcolii vor debuta pe 29 noiembrie cu activităţi şcolare în care vor fi implicaţi preşcolarii de la grădiniţele din localitate.

În acest sens, vor fi organizate ateliere de artă plastică, jocuri de puzzle şi un concurs de karaoke.

În ziua de 30 noiembrie, elevii de gimnaziu sunt invitaţi să ia parte la concursul de cultură generală “O mare de cunoștințe”, la concursul de limba engleză “The little seahorse”, la o șezătoare literar-muzicală precum și la o expoziție de desene “Marea Neagră e tot mai neagră” și de machete cu tematică marină.

Începând cu ora 16.00, la Casa de Cultură din municipiu va avea loc un spectacol artistic la care sunt așteptați elevii, părinţii și profesorii școlii alături de  partenerii lor. În ziua de 1decembrie, elevii din cadrul şcolii precum şi partenerii lor, vor fi prezenţi la festivităţile oficiale dedicate Zilei Naţionale.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MangaliaNews.ro, Miercuri, 28 nov.2012,            Anunt de presa Primaria Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply