În Piaţa Saturn vor exista produse cu preţuri recomandate de primărie

0
777

Strategie de ting.

În Piaţa Saturn vor exista produse cu preţuri recomandate de primărie

În Mangalia se redeschide Piaţa Saturn şi se lucrează la reamenajarea unui obor pe o suprafaţă de 16 mii de metri pătraţi.

În urmă cu mai multe săptămâni, consilierii locali municipali aprobau, la iniţiativa primarului Cristian Radu, un proiect privind reamenajarea pieţei din oraş, situată în zona industrială.

Pe data de 8 decembrie se redeschide Piaţa Saturn, unde vor funcţia un magazin de carne, unul de peşte şi va exista un loc de desfacere pentru producătorii de lactate. În plus, urmare a recondiţionării acestei pieţe, va exista şi un Economat, au declarat, pentru Replica, reprezentanţii Primăriei Mangalia.

Conform acestora, Economatul va deveni funcţional după ce administraţia locală va înfiinţa o societate a Consiliului Local, care să gestioneze activitatea lui. În plus, de comun acord cu producătorii care vor comercializa în piaţa din Saturn, săptămânal, pe un panou publicitar (o plasmă), vor fi afişate preţurile recomandate de primărie.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

De comun acord cu producătorii, săptămânal, vor exista câteva produse care vor fi vândute la preţuri recomandate de primărie. Preţurile recomandate de primărie vor fi accesibile, mici. Este o strategie care va atrage cât mai mulţi cumpărători şi, de asemenea, va da posibilitatea cetăţenilor să se aprovizioneze la preţuri accesibile oricăror buzunare. Evident, şi comercianţii vor avea de câştigat, au mai spus reprezentanţii primăriei.

În privinţa noului obor, acesta va fi înfiinţat pe 16 mii de metri pătraţi, în zona industrială. În plus, în piaţa centrală, hala de peşte a fost preluată de primărie şi va fi renovată, după ce a fost reziliat contractul cu fostul administrator.

Alexandra ANTON, Replica, Marti, 26 nov.2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply