Mangalia: Concurs foto “Învaţă să dăruieşti”

0
673

     Esti pasionat de fotografie si esti creativ? Ai intre 12 si 18 ani? Daca raspunsul este “DA!”, atunci “Destiny Mangalia” te invita sa participi la un concurs de fotografie prin care sa ne arati talentul tau!

     Concursul se va desfasura in perioada 20 noiembrie- 16 decembrie. Va asteapta premii consistente oferite de sponsorii nostri, F64 si Zorile Store. In joc sunt Premiile I, II si III, precum si Premiul Publicului. Cel din urma va fi acordat pe baza voturilor primite pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/ONGDestinyMangalia .

Inscrierile vor avea loc in perioada 6-7 decembrie intre orele 15-18 si 8 decembrie orele 10-13 la Casa de Cultura Mangalia (intrarea laterala), unde va asteptam cu poza care exprima si raspunde la intrebarea ”Cum arata lumea in care ti-ai dori sa traiesti?”. Aceasta trebuie sa fie inclusa pe un suport digital (de preferat CD), impreuna cu un fisier text care sa descrie fotografia in maxim 100 de caractere. Cititi regulamentul pentru mai multe detalii.

     Premierea va avea loc pe data de duminica, 16 decembrie, in cadrul spectacolului “Invata sa daruiesti”, la Casa de Cultura Mangalia, incepand cu orele 17:00, unde se va desfasura si expozitia fotografiilor participante la concurs.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

     Va asteptam cu drag sa participati la acest exercitiu de pasiune si imaginatie in numar cat mai mare!

     Regulamentul concursului poate fi citit aici: Regulament Concurs Foto Invata sa Daruiesti.

     Sursa: Facebook.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply