Gold Therm a finalizat reparaţiile la centralele termice din Mangalia

0
740

Societatea Gold Therm a finalizat lucrările de verificare şi reparaţiile la instalaţiile de încălzire, iar în prezent toate Centralele termice din municipiul Mangalia sunt funcţionale şi furnizează agent termic către populaţie.

Directorul Gold Therm, Dan Georgescu, a declarat, marţi, că perioada de probe s-a prelungit întrucât Centralele au fost preluate de puţin timp de la Callatis Therm, iar verificarea instalaţiilor se face într-un interval de minim o lună de zile.

“Punerea în funcţiune a întregului sistem a fost destul de anevoioasă, întrucât iarna trecută Centralele nu au funcţionat mai deloc, iar în multe cazuri îngheţul a afectat instalaţiile din Centrale sau din subsolurile blocurilor”, a explicat Georgescu.

El a spus că după preluarea de la fosta firmă de termoficare, s-a trecut imediat la probele cu apă rece şi remedierea defecţiunilor. “Totuşi, după ce s-a început furnizarea agentului termic, au mai apărut mici probleme inerente într-un astfel de sistem. Pe de altă parte, am descoperit chiar şi un caz de eroare umană voluntară în gestionarea instalaţiilor de încălzire.

Un angajat al unei Centrale termice bloca intenţionat furnizarea agentului termic şi spunea locuitorilor din zonă că este de vină calitatea proastă a combustibilului. Imediat ce am descoperit acest caz am renunţat la colaborarea cu respectivul angajat. Nu vreau să cred că astfel de incidente au vreo legătură cu campania electorală, dar nu este normal ca populaţia să sufere din cauza unor indivizi iresponsabili”, a completat Dan Georgescu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

El a ţinut să asigure populaţia Mangaliei că municipalitatea face toate demersurile pentru a furniza agent termic la parametri normali, preţul gigacaloriei fiind de 295 de lei, inclusiv TVA, atât pentru căldură, cât şi pentru apa caldă.

“Ne cerem scuze dacă mai apar mici întreruperi, dar sunt anumite piese care trebuie schimbate la Centralele termice, astfel încât să nu mai fie probleme cu termoficarea pe durata iernii”, a conchis directorul Gold Therm.

Marti, 20 noiembrie 2012           Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply