La Mangalia, se branşează prima centrală termică la gaze

0
707

carturesti.ro%20
farmec.ro

La Mangalia se branşează prima centrală termică la gaze

Reprezentanţii firmei de termoficare din Mangalia, Goldtherm, anunţă că în cursul zilei de azi semnează un contract cu Megaconstruct, societatea care se ocupă de branşarea la gaz în sudul litoralului. Contractul stipulează branşarea parţială la gaz a unei prime centrale din Mangalia. Ulterior, se vor branşa şi alte centrale termice din municipiu.

Prima centrală care va fi branşată de Megaconstruct este CT 9. Este o centrală amplasată în cartierul Negru Vodă din municipiu, şi care deserveşte 25 de blocuri, care totalizează circa 100 de apartamente, a declarat, pentru Replica, Dan Georgescu, directorul Goldtherm, firma de termoficare a Mangaliei, la care acţionar unic este Consiliul Local.

Georgescu a precizat că respectivul contract se încheie între Goldtherm, Megaconstruct, dar şi primărie, ca proprietar al reţelei de încălzire. După parafarea documentelor, se preconizează că în două săptămâni lucrarea de branşare va fi gata, iar la sfârşitul anului va începe şi furnizarea gazelor. Acest lucru a fost subliniat, în întâlnirile cu cetăţenii, şi de către primarul Mangaliei, Cristian Radu.

Alexandra ANTON, Replica, vineri, 16 nov. 2012.


piese-auto-mangalia.ro

libris.ro%20
libris.ro%20


Leave a Reply