Consilierii din Mangalia vor referendum pe tema extracţiei gazelor de şist, fix în ziua alegerilor parlamentare

0
705

carturesti.ro%20
farmec.ro
Se aşteaptă aviz de legalitate de la Prefectură.

Consilierii din Mangalia vor referendum pe tema extracţiei gazelor de şist, fix în ziua alegerilor parlamentare

Proiect-surpriză pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei de Consiliu Local Municipal Mangalia de vineri.

Consilierii au votat un proiect de hotărâre privind aprobarea organizării unui referendum local în data de 9 decembrie 2012, pe tema extracţiei gazelor de şist pe raza municipiului Mangalia.

Mangalioţii sunt astfel invitaţi să se pronunţe pro sau contra extracţiei gazelor de şist, cu precizarea că proiectul aşteaptă şi aviz de legalitate de la Prefectura judeţului Constanţa.

Dacă în termenul legal Prefectura dă aceest aviz, referendumul va avea loc pe 9 decembrie – dată la care se desfăşoară alegerile parlamentare.

În afară de acest proiect, consilierii au mai votat şi atribuirea unui imobil pentru stabilirea sediului social al societăţii de termoficare Goldterm, precum şi un alt proiect privind modificarea şi completarea nomenclatorului stradal al municipiului Mangalia.

Alte proiecte aprobate de consilieri pe ordinea suplimentară a şedinţei de vineri au în vedere acordare unor ajutoare de urgenţă copiilor de la grădiniţa din Neptun, acordarea unor ajutoare de urgenţă persoanelor cu dizabilităţi, pensionarilor cu vârsta de peste 60 de ani care nu realizează venituri, precum şi pensionarilor cu venituri reduse.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Alexandra ANTON, Replica, 27 oct.2012.


piese-auto-mangalia.ro

libris.ro%20
libris.ro%20


Leave a Reply