În Mangalia, încep probele la instalaţiile de încălzire

0
679

O comisie a Consiliului Local Mangalia a semnat procesul-verbal de preluare a celor 33 de Centrale Termice din oraş de la Callatis Therm, urmând ca în zilele următoare să înceapă probele cu apă rece pe instalaţiile de încălzire. În urma acestui demers, Centralele Termice au intrat în administrarea Goldterm, societate al cărei acţionar unic este CL Mangalia.

Cu această ocazie, reprezentanţii Goldterm fac apel la locuitorii Mangaliei să fie prezenţi în apartamente, în zilele de sâmbătă, 27 şi duminică 28 octombrie, întrucât se vor face verificări ale sistemelor de termoficare din incinta blocurilor.

“Facem apel la cetăţenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare să fie acasă la acest sfârşit de săptămână pentru că se bagă presiune pe calorifere ca să verificăm instalaţiile”, a explicat directorul Goldterm, Dan Georgescu. În această perioadă, responsabilii societăţii analizează mai multe oferte de achiziţionare a combustibilului necesar producerii agentului termic, astfel încât să fie aleasă cea mai bună variantă pentru cetăţeni.

Vineri, 26 octombrie 2012.                  Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply