O delegaţie a oraşului libanez Byblos, în vizită oficială la Mangalia

0
628

O delegaţie a oraşului libanez Byblos se află, începând de astăzi, într-o vizită oficială de trei zile la Mangalia, cu scopul dezvoltării relaţiilor culturale şi economice dintre cele două oraşe, dar şi pentru identificarea oportunităţilor de afaceri, în sensul atragerii de investitori străini, în zona de sud a litoralului românesc.

Delegaţia libaneză este condusă de preşedintele municipalităţii Byblos, domnul Ziad Hawat,  acesta fiind însoţit de domnii Wissam Zaarour şi Walid Bilen, membri ai Consiliului municipal Byblos, precum şi domnii Zaher Abi Ghosn, director al Serviciului de Arhitectură al municipalităţii Byblos.

Această vizită are loc în urma demersurilor ambasadorului României în Liban, domnul Daniel Tănase, care a iniţiat dialogul cu autorităţile locale din Byblos, în sensul dezvoltării unui parteneriat cu municipiul Mangalia. Potrivit conducerii Ambasadei, un proiect de înfrăţire între cele două oraşe ar putea pezenta un potenţial real de cooperare în domeniile economic, cultural şi turistic.

Programul delegaţiei cuprinde întâlniri oficiale cu primarul Mangaliei, Cristian Radu, oamenii de afaceri locali, participarea la ceremonialul prilejuit de Ziua Armatei şi vizită la Şantierul Naval Mangalia.

Marti, 23 octombrie 2012                   Biroul de presă al Primariei Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply