Cristian Radu a discutat cu agenţii economici din Mangalia despre dezvoltarea mediului de afaceri

0
509
starshiners.ro%20

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a avut astăzi o întâlnire cu agenţii economici din oraş pe tema identificării problemelor cu care aceştia se confrună şi stabilirea oportunităţilor de dezvoltare a mediului de afaceri local.

“Municipalitatea va sprijini toate proiectele de dezvoltare locală, prin acordarea de facilităţi, astfel încât să se creeze noi locuri de muncă. Vrem să ajutăm comercianţii, nu să-i împovărăm cu taxe”, a declarat Cristian Radu. El a precizat că este în discuţii cu o companie privată din Spania, în vederea atragerii de investiţii în zona Parcului Industrial din Mangalia. Primarul a mai spus că în prezent se fac demersuri la nivel central pentru deblocarea fondurilor destinate reabilitării tramei stradale din oraş şi staţiuni.

Agenţii economici prezenţi la întâlnirea cu primarul au ridicat mai multe probleme, printre care dezvoltarea zonei de agrement şi a proiectelor culturale, atât pentru atragerea turiştilor, dar şi pentru locuitorii oraşului. În acest sens, edilul a subliniat că anul viitor se va demara un proiect mai amplu de reabilitare şi modernizare a instituţiilor de cultură din oraş, cu fonduri europene. În cadrul discuţiilor, Cristian Radu a mai spus că pentru sezonul 2013, în staţiuni se vor stabili concret spaţii special destinate pentru comerţ.

Luni, 22 octombrie 2012,                         Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply