Elevii Colegiului Economic Mangalia au stat de vorbă cu personalități culturale dobrogene (galerie foto)

0
659

farmec.ro

La Centrul de Documentare și Informare din cadrul Colegiul Economic Mangalia, s-a desfășurat astăzi, 19 octombrie 2012, activitatea culturală intitulată “Personalități culturale din Dobrogea”. Activitatea face parte din proiectul demarat de Muzeul de Arheologie “Callatis” Mangalia: “Să descoperim istoria Dobrogei” și a fost organizată la inițiativa prof. documentarist Ibolya Negoiță, care a dorit ca elevii să cunoască și personalitățile culturale dobrogene, nu numai istoria Dobrogei. 

De la Muzeul de Arheologie “Callatis” Mangalia au participat: directorul muzeului, cercetător științific dr. Sorin Marcel Colesniuc și muzeograf dr. Ion Pâslaru.

Din partea Colegiului Economic Mangalia au fost prezențit: director prof. Simona Raluca Ciobănel, director adjunct prof. Cornelia Tănase, prof. Nelida Ismail, prof. Roxana Curcan, prof. Ramona-Elena Rotaru, prof. documentarist Ibolya Negoiță și elevi ai Colegiului Economic.

Invitatul special, Dora Alina Romanescu, și-a prezentat cele zece cărți publicate până în prezent, printre care și romanul “Blestem”, care a promovat-o în Uniunea Scriitorilor din România.

Activitatea s-a încheiat cu invitația scriitoarei adresată elevilor, de a trece pragul librăriei “Dora Alina Romanescu” din Mangalia, unde pot intra în lumea extraordinară a cărților.

MangaliaNews.ro, Vineri, 19.10.2012.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.roLeave a Reply