Sute de animale fara stapan din Cernavoda si zonele limitrofe au o noua casă (VIDEO)

0
1321

farmec.ro
carturesti.ro%20

 

Asociatia “Save the Dogs and other animals” a inaugurat joi, 4 octombrie, langa Cernavoda, primul adăpost la standarde europene pentru animale abandonate. Sub numele Footprints of Joy, biobaza moderna gazduieste in zeci de ţarcuri caini si cabaline in cautare de stapani.

Ziua mondiala a animalelor a fost marcata la Cernavodă prin inaugurarea unei biobaze moderne, la cativa km de oraş. Gazdele evenimentului au fost ambasadorul Italiei la Bucuresti Mario Cospito, ambasadorul Regatului Unit, Martin Harris, europarlamentarul Andrea Zanoni si primarul cernavodean, Gheorghe Hansa.

Evenimentul s-a bucurat si de prezenta politicianului Vadim Tudor care s-a declarat un iubitor al animalelor.

Botezat Footprints of Joy, noul amplasament este primul refugiu pentru animalele abandonate din Romania,  realizat la standarde europene si isi propune sa devina o structură model pentru întreaga ţară. Biobaza va asigura cainilor si cabalinelor fara stapan servicii medicale, ingrijire permanenta și hrana zilnică.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Primaria Cernavodă a reluat cu Asociatia Save the Dogs o mai veche colaborare privind gestionarea animalelor fără stăpân.

Adăpostul de langa Cernavoda se intinde pe 5 ha si dispune de dotari de ultima generatie, cu un impact minim asupra mediului. Tarcurile generoase, cu spatii interioare si exterioare acoperite, gazduiesc 400 de caini si 70 de cai si magarusi. In viitorul apropiat se doreste amenajarea unui nou adapost si pentru feline, precum si o clinica veterinara moderna.

Reporter: Paula Savescu; Imagine: Gabriel Niculae.

Sursa: tvlitoral.ro, 4 oct.2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply