Dezbatere publică pe tema câinilor fără stăpân, la Mangalia

0
692

farmec.ro
carturesti.ro%20

Comunicat de presă

Dezbatere publică pe tema câinilor fără stăpân, la Mangalia

Primăria Municipiului Mangalia va organiza în data de Luni, 8 octombrie o dezbatere publică pe tema câinilor fără stăpân, unde sunt invitate persoane fizice şi juridice, asociaţii şi ONG-uri de profil, precum şi toţi cei implicaţi în soluţionarea acestei probleme.

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, în cadrul discuţiilor programate să înceapă la ora 17.00, la Casa de Cultură, vor fi analizate cauzele care au dus la creşterea numărului de câini fără stăpân pe străzile oraşului. De asemenea, se va discuta despre proiectele iniţiate de Primărie pe acest subiect, în concordanţă cu reglementările legale în vigoare.

Încă de acum trei luni, Primăria a demarat mai multe programe de sterilizare, în colaborare cu ONG-uri de profil, precum Save the Dogs şi Vier Pfoten. La această dezbatere dorim să prezentăm şi să discutăm despre programele aflate în derulare“, a declarat Romulus Dumitrana, consilier al primarului.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

El a spus că aceasta este o problemă sensibilă, cu opinii diverse şi, de aceea, reprezentanţii Primăriei vor să implice locuitorii oraşului în identificarea şi promovarea unor soluţii agreate de toţi factorii implicaţi, astfel încât rezultatul final să fie reducerea numărului de câini fără stăpân pe străzile municipiului.

Miercuri, 03.10.2012                                                                      Biroul de presă.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply