La Mangalia se votează ajutoare sociale, construcţia de locuinţe şi reorganizarea RA Gold

0
770
La Mangalia se votează ajutoare sociale, construcţia de locuinţe şi reorganizarea RA Gold

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a convocat pentru luni, 24 septembrie, ora 13.00, o şedinţă extraordinară a Consiliului Local. Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte de hotărâre care se referă, printre altele, la rectificarea bugetului pe anul în curs, încheierea unui contract cu o firmă de audit, creşterea numărului de beneficiari ai serviciilor oferite de cantina socială, Regulamentul de acordare şi criteriile de repartizare a locuinţelor sociale şi cele în regim de închiriere.

De asemenea, consilierii locali vor discuta despre acordarea de ajutoare pentru încălzire familiilor care folosesc combustibil solid, respectiv material lemons, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Pe ordinea de zi se află şi un proiect privind înfiinţarea SC Goldterm Mangalia SA, ca urmare a reorganizării prin divizare parţială a RA GOLD şi stabilirea sediului social al societăţii. În ceea ce priveşte măsurile de protecţie socială promovate de municipalitate, consilierii locali vor mai dezbate un proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii documentaţiei tehnico-economice, în vederea construirii de locuinţe sociale şi pentru tineri.

Replica, 21 sept.2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply