Nume noi în echipa lui Răducu Popescu – Omul lui Tusac, în conducerea Inspectoratului Judeţean Şcolar

0
878

farmec.ro
carturesti.ro%20

Gevat Ismet Nejdet nu mai este inspector management resurse umane în cadrul Inspectoratului Judeţean Şcolar Constanţa, a anunţat şeful ISJ Răducu Popescu. În schimb, cele două posturi de management resurse umane sunt ocupate în prezent de Lucian Faliboga şi Alina Codreanu.

În echipa de conducere a ISJ Constanţa au mai fost numiţi şi: Anca Dragomir – inspector geografie, Alexandra Moise – inspector engleză, Manuela Butuman – inspector franceza şi Mihaela Anghelescu, inspector învăţământ primar.

De menţionat că Gevat Ismet Nejdet fusese susţinut pentru o funcţie de conducere în cadrul inspectoratului de către PDL, în timp ce Lucian Faliboga are susţinerea PSD. Faliboga mai este cunoscut şi pentru faptul că era consilierul lui Claudiu Tusac în mandatul acestuia de primar al Mangaliei.

Întrebat de Replica ce anume îl recomandă pe Faliboga să fie în conducerea inspectoratului, Popescu a răspuns că: activitatea sa în învăţământ. Duceţi-vă să vedeţi cum arată Liceul Callatis, a mai spus Răducu Popescu, în favoarea lui Lucian Faliboga, care este director al acestei unităţi de învăţământ de câteva luni.

L.C., Cuget Liber, 20 august 2012.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply