Crin Antonescu, discurs tranșant în fața a peste 30.000 de oameni: Plec din politică dacă la referendum nu vor fi 9 milioane de ”români curaţi”

0
565

Președintele interimar Crin Antonescu a avut un discurs scurt și tranșant în fața a peste 30.000 de oameni, prezenți la mitingul USL de la Romexpo.

Crin Antonescu, discurs tranșant în fața a peste 30.000 de oameni: Plec din politică dacă la referendum nu vor fi 9 milioane de ”români curaţi”

Antonescu a spus că el nu mai are ce căuta în politică dacă la referendum nu vor fi 9 milioane de “români curaţi, în lumină, în picioare”.

Antonescu a spus la mitingul USL că oamenii plătiţi gras din bani furaţi, Traian Băsescu au o problemă, dacă Antonescu se ţine sau nu de cuvânt.

“Mă ţin de cuvânt şi spun încă o dată clar: Traian Băsescu, nu am pus niciun pariu cu tine, pentru că eşti un mincinos. Am pus rămăşag cu mine şi cu onoarea mea. Ori tu, ori eu. Eu nu am minţit niciodată, eu nu mă mint pe mine şi nu mint oamenii care şi-au pus speranţa în mine şi în cei cu care am construit toate aceste lucruri. Eu nu mai am ce căuta în politică dacă nu vom fi nouă milioane de români curaţi, în lumină, în picioare”, a spus Antonescu.

El i-a îndemnat pe români să vină la vot şi, chiar dacă au suferit şi au fost umiliţi şi sfidaţi, să voteze fără ură.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cititi articolul complet, pe dcnews.ro, joi, 26 iulie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply