Petrina Boiţă este noul secretar al Primăriei Mangalia

0
927

Incepand cu aceasta saptamana, postul de secretar al primariei Mangalia este detinut de avocatul Petrina Boita. Aceasta l-a inlocuit, astfel, pe Daniel Vladescu, cel care a detinut functia cu pricina pe tot parcursul mandatului lui Mihai Claudiu Tusac.

Despre Daniel Vladescu s-au scris foarte multe articole de presa, el fiind unul dintre cei mai controversati angajati ai primariei. 

Anul trecut, Agentia Nationala a Functionarilor Publici a comunicat Corpului de Control al Prefecturii Constanta faptul ca Daniel Vladescu a fost respins la proba privind selectia dosarelor pentru concursul din noiembrie 2011 întrucat nu îndeplinea prevederile art. 54 lit. g din Legea nr. 188-1999 privind Statutul functionarilor publici, cu modificarile si completarile ulterioare.

Prefectul de atunci, Claudiu Palaz, spunea, referitor la aceasta situatie: “Corpul de Control a gasit la Primaria Mangalia acest document care a fost ascuns pentru a acoperi o grava nelegalitate, anume ocuparea functiei de secretar de catre Daniel Vladescu fara ca acesta sa îndeplineasca conditiile specifice functiei publice, asa cum prevede legea”.

Editia de Sud, joi, 25 iulie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply