C.T. Popescu, despre boicotul PDL de la referendum: Băsescu se descalifică definitiv în faţa istoriei. România o să-şi amintească de el ca o boală ruşinoasă

0
655

Editorialistul Cristian Tudor Popescu a afirmat, în urma deciziei luate de PDL, de a boicota referendumul din 29 iulie, că nu se aştepta ca preşedintele suspendat Traian Băsescu să recurgă la un asemenea gest.

“Recunosc că nu am crezut că va face asta Traian Băsescu. Îl credeam un om mândru care să nu accepte prin orice mijloace să se întoarcă la Cotroceni. M-am înşelat. Domnul Băsescu prin acest gest, mai întâi din punct de vedere uman îşi neagă propria legendă. S-a prezentat totdeauna românilor ca fiind un om curajos, care intră întotdeauna în luptă, care riscă şi care merge cu poporul, vreme de ani de zile a invocat poporul.

Acum, domnul Băsescu se prezintă românilor ca un om laş, un om care vrea să câştige la masa verde, acesta e titlul pe care îl vizează domnul preşedinte Băsescu “preşedintele masă verde”. Un om care refuză lupta şi care în felul acesta compromite România în ochii Europei în aceeaşi măsură în care au facut-o reprezentanţii USL prin modul în care au forţat legi, au forţat democraţii pentru a-l suspenda.

Domnul Băsescu demonstrează în felul acesta exact contrariul a ceea ce a tot afirmat şi anume că nu ţine de scaun. Nu există altă justficare decât scaunul. Ca să ajungi mai absurd decât C.V. Tudor e greu. Domnul Băsescu a reuşit”, a declarat la România TV jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Cititi articolul integral in Jurnalul National, marti, 24 iulie 2012.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply