Astăzi începe Stufstock, cel mai vechi festival românesc de muzică rock! Vezi cine urcă pe scenă

0
908

farmec.ro
carturesti.ro%20

Festivalul Stufstock se va desfăşura în perioada 23-29 iulie 2012 pe plaja nordică a localităţii Vama Veche, spune Ramona Crângașu, PR Stufstock. Festivalul de rock  împlineşte 10 ani.

The Subways și Dubioza Kolektiv sunt primii participanţi ai acestui festival. Sunt două trupe internaționale, două stiluri muzicale diferite.

Trupe populare

The Subways este o trupă de indie rock originară din Marea Britanie ce s-a lansat în anul 2005. Piesa „Rock & Roll Queen” de pe albumul de debut a fost inclusă pe coloana sonoră a unor producții cinematografice ca „Live Free or Die Hard”, regizat de Len Wiseman, serialul „The O.C.” și în binecunoscutul „RocknRolla” al lui Guy Ritchie.

Dubioza Kolektiv este o trupă din Bosnia și Herzegovina, cunoscută pentru stilul muzical aparte ce îmbină elemente de hip-hop, reggae, dub, rock și folclor bosniac. Cu un show exploziv și o apariție live extraordinară, Dubioza și-a câștigat statutul de una dintre cele mai bune și mai populare trupe din Europa de Est. Albumul „Wild Wild East”, lansat în vara anului trecut, le-a adus recunoașterea internațională.
 
Cea mai titrată trupă de reggae va cânta în Vamă

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cu sute de mii de albume vândute în toată lumea, Dub Incorporation este cea mai titrată și longevivă trupă reggae a momentului. În cei peste 10 ani de existență, Dub Incorporation a influențat piața reggae europeană.

Printre piesele care i-au consacrat se numără “Rudeboy” și “My freestyle”, fredonate de iubitorii de reggae din toată lumea.

Pe 27 iulie, la cererea publicului, Dub Incorporation ajung  și în România, unde promit un show cum nu a mai vazut Vama Veche. 

Înființată  în 1997, în Saint Etienne (Franța), trupa Dub Incorporation  a reușit  să reîmprospăteze stilul reggae prin abordarea ingenioasă a unui mix de stiluri: dub, dancehall, ska și chiar rap, cu influențe arabe  și africane.

Dub Incorporation și Stufstock-10 ani îi așteaptă pe 27 iulie, pe plaja nordică a stațiunii Vama Veche pe toți iubitorii de muzică de calitate, pentru a cânta împreună single-uri precum: “My freestyle”, “Rudeboy” și “Jump up”,  dar și pentru a se bucura de atmosfera aniversară Stufstock – 10 ani.

Primul festival Stufstock a strâns în Vama Veche în 2003 peste 15.000 de vamaioţi.

Sursa: ziuaconstanta.ro, luni, 23 iulie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply