Număr record de actori înscrişi la preselecţia pentru Gala Tânărului Actor "Hop"

0
743
NUMAR RECORD DE TINERI ACTORI INSCRISI LA PRESELECTIA PENTRU GALA TANARULUI ACTOR, EDITIA A XV-A

58 actori la sectiunea Individual si 26 grupuri (91 actori)

Gala Tanarului Actor HOPGala Tanarului Actor HOP.

Editia a XV-a a Galei Tanarului Actor HOP va avea loc la Mangalia, la Casa de Cultura, in perioada 29 august – 1 septembrie 2012. Gala Tanarului Actor HOP este un eveniment de traditie, cu o imagine consolidata, care face parte dintr-un demers de lunga durata al UNITER – sprijinirea si promovarea tinerilor creatori in domeniul teatrului.

In acest an, avem un numar record de tineri inscrisi in concurs! 58 actori la sectiunea Individual si 26 grupuri (91 actori). Acest fapt dovedeste interesul marit al tinerilor artisti pentru programul derulat de UNITER, o adevarata rampa de lansare pe scena teatrului romanesc, o modalitate viabila de a ajunge sa fie cunoscuti si de a intra in contact cu profesionisti din lumea teatrului care ii pot ajuta ulterior in cariera lor sau implica in diferite proiecte teatrale si cinematografice.

Preselectia pentru Gala HOP incepe maine, 11 iulie si se va desfasura pe parcursul a trei zile, 11, 12 si 13 iulie la Sala Studio a Teatrului „Ion Creanga” (sectiunea Individual) si la Sala „Horia Lovinescu” a Teatrului „Nottara” (sectiunea Grup). Avem alaturi de noi, ca in fiecare an, un juriu de specialisti format din directori de teatru si profesionisti din lumea teatrala (Silviu Jicman, Mihai Dinvale si Marius Zarafescu la Individual si George Ivascu, George Mihaita si Mihai Malaimare la Grup).

Va asteptam sa participati la preselectia Galei Tanarului Actor in oricare dintre cele trei zile de concurs, in intervalul orar 10:00 – 17:00, sa ii cunoasteti pe reprezentantii noii generatii de actori, sa vorbiti cu membrii juriilor, sa luati parte la emotia si trairile tinerilor concurenti.

Liderul de opinie, Marti, 10 iulie 2012.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply