Cristian Radu – mesaj către prieteni

0
740

farmec.ro
carturesti.ro%20

Dragi prieteni,

A trecut deja o saptamana de la scrutinul din 24 iunie. Multi v-ati intrebat, probabil, de ce nu am scris nimic pe facebook si pe pagina de net, imediat dupa câștigarea alegerilor. Adevarul este ca am așteptat sa treacă vreo cateva zile pana sa postez acest mesaj pentru ca nu vroiam sa scriu ceva “la cald”, sub imperiul emotiilor de moment. Am preferat sa astept putin sa ne limpezim… mințile, toți cei implicați activ in lunga si obositoarea campanie electorala.

Acum, dupa investirea oficială in funcția de primar al Municipiului Mangalia, cred ca este cea mai potrivită ocazie pentru a va transmite sincer si nedisimulat multumirile mele pentru sprijinul acordat pe toata durata campaniei electorale. Cuvintele sunt, cu siguranță, putine si fara puterea de a acoperi in totalitate sentimentul de recunostinta pe care il am fata de dumneavoastră.

Mi-ati acordat incredere, iar asta mă responsabilizeaza enorm pe toata durata mandatului de primar. V-am spus permanent ca sunt om de cuvânt si continui sa va asigur de acest aspect si acum, dupa câștigarea alegerilor. Funcția de primar nu mă va schimba ca om. Unii poate nu cred, dar cu timpul va veți convinge. Sunt om de administrație si voi fi primarul tuturor.

Asa cum spuneam deseori pe durata campaniei, am venit la Primărie sa fac treaba, nu sa mă aflu in treaba. Acum, orasul are nevoie de liniște pentru a intra in normalitate, pentru ca in câțiva ani sa putem spune cu mândrie ca trăim in Mangalia, oras european.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cu stima,

Radu Cristian, http://www.facebook.com/home.php#!/cristian.radu.33


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply