Mangalia, cuprinsă din nou de febra campaniei electorale: susţinătorii candidaţilor fac spectacol pe străzi

0
882

Iorguş aşteaptă motivarea deciziei de repetare a alegerilor

Spiritele au început, din nou, să se încingă la Mangalia, după ce Biroul Electoral Central (BEC) a dispus reluarea elegerilor. Oamenii legii din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia au stat pe metereze, miercuri seară, până la ore târzii, pentru a menţine ordinea publică în oraş şi pentru a preîntâmpina orice eventuale acte de violenţă, mai ales că există un precedent.

Susţinătorii candidaţilor cu repetiţie la Primăria Mangalia care urmează să se confrunte din nou, respectiv ai independentului Cristian Radu şi ai domocrat-liberalului Zanfir Iorguş, au ieşit în stradă, la sediile de campanie, unii dintre ei fluturând pancarte şi strigând lozinci. Potrivit poliţiştilor, în tabăra lui Iorguş se adunaseră peste 30 de persoane şi tot atâtea se aflau şi de partea lui Cristian Radu.

Din fericire, nu au mai avut loc incidente neplăcute, ca înainte de alegeri. De remarcat că, deşi s-a anunţat că se va relua scrutinul pentru Primăria Mangalia, pe 24 iunie, ca urmare a hotărârii a Biroului Electoral Central (BEC), acest lucru ar putea să nu mai aibă loc, întrucât Zanfir Iorguş şi-a anunţat intenţia de a ataca hotărârea BEC în instanţă, unde ar putea avea câştig de cauză.

Se pare că cei care au pierdut vor să facă front comun, să-şi unească forţele, însă vreau să îi anunţ că o să ne luptăm până la capăt, pentru că Mangalia nu este de vânzare, iar locuitorii oraşului ştiu ce au votat, ne-a declarat Iorguş.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Într-adevăr, surse din PSD Constanţa susţin că este posibil ca electoratul fostului primar, Claudiu Tusac, să fie redirecţionat către Cristian Radu, dar pentru moment nu s-a luat o astfel de decizie. Tot Iorguş a mai declarat că aşteaptă să vadă motivarea deciziei BEC, pentru a şti cum anume să acţioneze, dacă atacă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie decizia.

Daniel ALBU, replicaonline, 15.06.2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply