IORGUŞ, CÂŞTIGĂTOR: "Le mulţumesc oamenilor din Mangalia pentru că au avut încredere în mine"

0
593

farmec.ro
carturesti.ro%20

 zanfiriorgus16-1339437635.jpg

Noul primar al Mangaliei, deputatul PDL Zanfir Iorguş, a ţinut, prin intermediul ziarului „Cuget Liber”, să le mulţumească celor care l-au votat.

Iorguş s-a declarat fericit de victoria pe care a obţinut-o şi a menţionat că îşi doreşte „un mandat bun, cu proiecte importante pentru oraş”. Mai mult, pedelistul a spus că vrea să repare greşelile făcute de fosta administraţie PSD şi să închidă „toate rănile şi Cutiile Pandorei deschise de aceasta”.

Zanfir Iorguş le-a mulţumit tuturor locuitorilor oraşului care nu s-au lăsat manipulaţi în timpul campaniei electorale şi a specificat faptul că vrea să îşi manifeste aprecierea faţă de muncitorii Şantierului Daewoo şi de oamenii din cartierul Colonişti, care l-au susţinut pe întreg parcursul carierei sale politice.

„Vreau să le mulţumesc locuitorilor Mangaliei pentru că au avut încredere în mine şi în echipa mea. De asemenea, aş vrea să le mulţumesc pentru faptul că nu au dat crezare minciunilor şi defăimărilor spuse în timpul campaniei. În mod special, mi-aş dori să le mulţumesc membrilor echipei mele, colegilor care m-au susţinut şi oamenilor din două locaţii pentru care am un ataşament special: Şantierul şi cartierul Colonişti. Locuitorii Mangaliei de aici m-au susţinut pe întreg parcursul carierei mele politice şi nu s-au dezminţit nici acum în campanie. Din acest motiv, nevoile lor vor fi printre priorităţile mele de zi cu zi”, a spus Iorguş.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Întrebat cum vede desfăşurarea acestui mandat, Iorguş a declarat: „Voi fi primarul tuturor oamenilor din Mangalia care vor să mi se alăture. Împreună vom restabili liniştea după care am tânjit în ultimii patru ani. Vom readuce în Mangalia atmosfera de prietenie, respect şi progres”.

„Am rămas cu un gust amar după campania electorală“
Cu privire la perioada electorală care tocmai ce s-a încheiat, Iorguş spune că a „rămas cu un gust amar”, din cauza neregulilor întâmplate atât în timpul campaniei, cât şi în ziua alegerilor.

„Am rămas cu un gust amar, totuşi, faţă de uşurinţa cu care unii oameni s-au lăsat cumpăraţi. Şi-au vândut votul pentru 50-100 de lei. Am rămas cu un gust amar şi din cauza celor doi contracandidaţi care, în timpul campaniei şi în ziua alegerilor, şi-au pus oamenii să mituiască alegătorii şi să le cumpere voturile. Oricum, vom trece şi peste acest aspect şi vom merge mai departe. Trebuie să îndreptăm răul produs de fosta administraţie şi să închidem toate Cutiile Pandorei care au fost deschise în ultimii patru ani. Sperăm să avem o echipă unită, cu care să putem realiza proiecte măreţe. Sigur că va trebui să aşezăm profesionişti adevăraţi în instituţiile publice, acolo unde este necesar, oameni cu care vom face o echipă şi vom ridica Mangalia la adevăratul său potenţial”, a declarat democrat-liberalul.

Cuget Liber, 12 iunie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply