Mangalia a scăpat de Tusac

0
589
Mangalia a scăpat de Tusac

Conform exit-poll-urilor, Mangalia a scăpat de Tusac.

Centrul incidentelor din ziua alegerilor a fost la Mangalia. Unii alegători au fost prinşi în timp ce îşi fotografiau buletinele de vot cu telefonul mobil, pentru a dovedi ulterior pe cine anume au pus ştampila. Un incident de acest gen a fost înregistrat la Secţia de votare nr. 1 din cartierul Colonişti-Mangalia, în cazul unui bărbat care votase cu Mihai Claudiu Tusac. Şi la secţia de votare din Şcoala nr.3 Mangalia, un bărbat a fost surprins în timp ce îşi fotografia buletinul de vot. Procesul electoral a fost întrerupt.

Un alt caz şi mai interesant a fost semnalat la secţia de votare organizată la Liceul Callatis, un bărbat şi-a băgat buletinele de vot în chiloţi şi a refuzat să le scoată, când i s-a solicitat acest lucru. Tot la secţia din incinta Liceului Callatis, unei femei care s-a prezentat la urne pentru a vota i s-a făcut rău. Iar incidentele au continuat până după încheierea votării, însă un lucru a fost cert: toate exit-poll-urile l-au dat pe Claudiu Tusac drept marele învins al alegerilor.

Chiar şi Radu Mazăre, primarul Constanţei şi preşedinte al PSD Constanţa, a declarat, într-o conferinţă de presă: La Mangalia înţeleg că pierde Tusac şi l-am certat. Cu Tusac scos din schemă, lupta a fost strânsă, umăr la umăr, între Radu Cristian, candidatul independent susţinut de PNL, şi deputatul PDL Zanfir Iorguş.

Daniel ALBU, Replica, 11 iunie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply