Poliţia, în alertă maximă. Manifestări extreme la Mangalia, în campanie: cauciucuri tăiate şi geamuri sparte

0
624

farmec.ro
carturesti.ro%20
Manifestări extreme la Mangalia, în campanie: cauciucuri tăiate şi geamuri sparte

Până la terminarea campaniei electorale, la Mangalia au avut loc atâtea incidente cu iz electoral, încât poate fi considerat, pe bună dreptate, oraşul scandalurilor, al afişelor mâzgălite şi al capetelor sparte. După ultimul episod de zilele trecute, în care aproape 50 de susţinători ai lui Claudiu Tusac şi ai lui Zanfir Iorguş au făcut street-fighter în centrul oraşului pentru un banner denigrator, aparţinând PSD, se pare că s-au găsit noi metode prin care unii îşi pot manifesta dispreţul la adresa contracandidatului celui pe care îl susţine.

Astfel, potrivit unor surse oficiale, un susţinător al lui Tusac a avut proasta inspiraţie să taie cauciucurile unui microbuz, pentru simplul motiv că avea lipită poza lui Iorguş. De asemenea, aceleaşi surse susţin că individul nu s-a mulţumit cu atât şi a spart vitrina unui magazin, din acelaşi motiv: avea poza lui Zanfir Iorguş lipită pe geam. Oamenii legii au deschis o anchetă şi urmează a proba cele întâmplate, în vederea tragerii la răspundere a celui care a vandalizat o maşină şi un magazin.

Concomitent cu acest incident, tot la Mangalia, bannerele lui Zanfir Iorguş şi Radu Cristian au fost vandalizate, motiv pentru care s-a solicitat intervenţia trupelor DIAS pentru preîntâmpinarea altor manifestări de acest gen. Este mâna interlopilor. Fac apel către oameni să nu răspundă acestor provocări, a declarat unul dintre candidaţi. De remarcat că, vineri seară, Poliţia a stat tot timpul în alertă, dat fiind că au avut loc, simultan, 3 lansări de candidaturi, iar susţinătorii unora dintre ei se aflau deja în rezonanţă, fiind capabili de orice, pentru a-şi susţine candidatul preferat.

De menţionat că bannerul care a încăierat susţinătorii a doi dintre candidaţi a fost preluat de Poliţie, pentru ca scandalul să înceteze. N-a fost să fie chiar aşa, în sensul că s-au găsit oameni care să confecţioneze un nou banner, un pic mai mic, pe care l-au afişat din nou, deşi era denigrator la adresa unui candidat.

Daniel ALBU, replicaonline, 9 iunie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply