Tusac a trimis misive la Bucureşti să schimbe directorii PDL din Mangalia

0
795
Variante: Vişa la DMHI şi Griguţă tot la 2 Mai, dar din partea PNL.

Tusac a trimis misive la Bucureşti să schimbe directorii PDL din MangaliaPrimarul Mangaliei, Mihai Claudiu Tusac, cunoscut deja drept un mare amator al stilului epistolar, a trimis zilele acestea un teanc de scrisori ministerelor conduse de colegii săi din USL, prin care cerea schimbarea urgentă din funcţie a actualilor directori PDL de la deconcentratele din Mangalia. Potrivit unor surse, Tusac a făcut scârţa-scârţa pe hârtie în ceea ce-i priveşte pe Paul Foleanu, director general la SC Neptun Olimp SA, Ioan Griguţă, de la şefia Şantierului 2 Mai, prin care statul român deţine pachetul său de acţiuni de la DMHI, Vasile Iorga, vicepreşedintele din partea română a DMHI, Laura Condur, managerul Sanatoriului Balnear din Mangalia şi Adrian Vărgatu, directorul liceului Callatis. Dacă în privinţa profesorului Vărgatu, putem înţelege, omeneşte, frustarea pârâciosului Tusac, după ce a fost scos de mânecă afară din liceu, pentru că îşi făcea campanie electorală în şcoală, în timpul orelor, discuţiile despre ceilalţi sunt mai complexe şi presupun multe aspecte, vorba filmului.

Astfel, despre Griguţă circulă, de ieri, informaţia cu iz de certitudine cum că ar cam fi părăsit echipa pedelistului Zanfir Iorguş şi l-ar susţine pe candidatul liberalilor la primărie, Cristian Radu, fără a se fi înscris însă în PNL. Contactat telefonic, Griguţă nu a spus nici da, dar nici nu, urmând să revină cu precizări în acest sens. La rândul său, Iorga are deja dexteritate în trecerea fundului de pe o barcă pe alta, chiar în timpului mersului, aşa că nu miră pe nimeni o revenire a sa în PNL, de unde fusese extras de PDL.

De altfel, liberalii din Mangalia spun că Iorga le face vizite de curtoazie destul de dese şi nu numai pentru a se adăposti de ploaie sau vânt, ci şi pentru a le transmite că-l sprijină şi el pe candidatul Radu. De precizat că ambele posturi vizate de Tusac în cazul lui Griguţă şi Iorga sunt în ograda ministerului liberal al Economiei.

Dacă vor fi schimbaţi cei doi sau au apucat în timp util să facă pasul apăsat în PNL, rămâne de văzut, dar merită menţionat că printre variantele pentru şefia românească de la DMHI se află şi consilierul local Lucian Vişa, care a lucrat mai mulţi ani în cadrul companiei. Decizia aparţine însă şefilor de la Constanţa (despre care, se ştie, cam ce grad de apreciere au la adresa colegilor din Mangalia) şi, în ultimă instanţă, miniştrilor de profil.

Cristian ANTON, Replica, 22 mai 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply