Zanfir Iorguş: „Mangalia trebuie să scape de echipa Tusac. Deserveşte interesele şefilor de la Constanţa“

0
800

Candidatul PDL la Primăria Mangalia, Zanfir Iorguş, a anunţat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă că nu are temeri cu privire la scrutinul electoral ce urmează, pentru că, spune el, oamenii din municipiu ştiu foarte bine „cât rău a putut să producă echipa lui Claudiu Tusac”.

„Este nevoie de echipa noastră de profesionişti. Oamenii sunt conştienţi că după patru ani sub administraţia PSD cu Tusac şi PNL cu Sorin Andrei şi ceilalţi, Mangalia este în cădere liberă. Toate problemele existente acolo la momentul actual au fost cauzate de lăcomia şi reaua credinţă de care au dat dovadă aceşti indivizi mediocri. Au vândut toată Mangalia unui grup de interese din Constanţa. Sunt simple marionete ale şefilor din Constanţa. Agresivitatea acestei echipe în campania electorală este doar semnalul disperat al abdicării iminente. Trebuie să scăpam de aceşti oameni care nu asigură nicio perspectivă asupra Mangaliei”, a declarat Iorguş.

Iorguş a menţionat că stă bine în sondaje, cu mult peste contracandidaţii săi şi a specificat că are susţinere din partea mai multor organizaţii, precum şi a unor candidaţi independenţi.
„Am susţinerea UNPR, PNŢCD şi chiar avem o colaborare cu cei de la PV. Ei îşi susţin candidatul, însă am discutat posibilitatea unei colaborări post-electorale. Am discutat despre acest aspect şi cu Viorel Oleniuc. Vrem ca după alegeri să formăm o echipă numai din specialişti, care să provină din rândul tuturor partidelor care şi-au dorit să-l înlăture pe Tusac de la Primăria Mangalia”, a explicat candidatul PDL.

Cu privire la candidatura lui Iorguş, liderul UNPR, George Lipoveanu, a menţionat: „Nu avem timp ca după patru ani de ceartă la Mangalia să luăm un începător pentru a-l instrui şi pentru a-l învăţa administraţie. Iorguş este pregătit şi are experienţa necesară. Va da o notă de excepţie administraţiei locale”.
Declaraţiile au fost făcute în contextul unei conferinţe de presă organizată pentru anunţarea protocolului de colaborare între UNPR, PDL şi PNŢCD Mangalia.

Vineri, 18 Mai 2012, Alexandra BĂLAN, Cuget Liber.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply