Caravana Universităţii Ovidius ajunge la Medgidia şi Mangalia

0
741

Miercuri, 16 mai, “Caravana Admiterii la Universitatea Ovidius” îşi continuă campania de promovare a ofertei educaţionale la Medgidia şi Mangalia. Echipa este condusă de rectorul prof.univ.dr. Dănuţ Tiberius Epure şi formată din cei cinci prorectori ai universităţii, alături de membrii Biroului de promovare şi relaţii publice.

Este pentru prima dată când conducerea universităţii se întâlneşte cu viitorii candidaţi la „Ovidius”, într-un dialog deschis despre avantajele studenţiei în cea mai mare şi importantă instituţie de educaţie şi cercetare din Dobrogea.

La ora 11.00, Caravana poposeşte la Casa de Cultură din Medgidia, iar la ora 17.00, alături de Fundaţia „Callatis `96″ din Mangalia, echipa Universităţii „Ovidius” se va întâlni cu elevi, profesori şi părinţi, în sala de festivităţi a Liceului „Callatis” din Mangalia.

Acţiunea va cuprinde, totodată, o donaţie de carte universitară pentru bibliotecile din Medgidia şi Mangalia. Caravana de prezentare a ofertei educaţionale a Universităţii constănţene a pornit de la Tulcea, în luna aprilie, urmând să ajungă, în această lună, în mai multe localităţi.

Campania de promovare Ovidius 2012 a cuprins şi Zilele Porţilor Deschise, la Campusul Universitar, precum şi participarea la Târgul Ofertelor Educaţionale, acţiune organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean la Pavilionul Expoziţional. Caravana a poposit săptămâna trecută şi la Călăraşi, unde au avut loc întâlniri cu elevi şi profesori din liceele din oraş.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ziua de Constanta, marti, 15 mai 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply