Lansarea candidaţilor PDL a fost amânată pentru 6 mai. Propunerea PDL pentru preşedinţia CJC nu a fost înaintată BPN

0
27

Conducerea PDL a decis să amâne pentru 6 mai lansarea candidaţilor PDL pentru alegerile locale, a susţinut preşedintele PDL Constanţa, Gigi Chiru, după şedinţa Biroului Permanent Naţional. Acesta a explicat că lansarea candidaţilor va avea loc pe 6 mai, la ora 11.00, la Sala Palatului.

În cadrul şedinţei Biroului Naţional s-a mai stabilit că obiectivul PDL pentru alegeri este de a conserva numărul de primari şi de preşedinţi de consilii judeţene obţinut la alegerile din 2008 şi de a obţine noi victorii, „iar Primăria municipiului Constanţa este una dintre speranţele PDL la nivel naţional”, a mai spus preşedintele PDL Constanţa.

Reamintim că este pentru a doua oară când lansarea candidaţilor PDL pentru alegerile locale este amânată. Iniţial, PDL anunţase că lansarea candidaţilor va avea loc pe 21 aprilie, la Sala Palatului. Ulterior, PDL a anunţat că evenimentul va avea loc pe 28 aprilie, „din motive tehnice legate de sală”.

Liderul PDL a mai precizat că încă nu a înaintat nicio propunere de candidatură pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, o decizie în acest sens urmând să fie luată în teritoriu, în cursul acestei săptămâni.

Marti, 24 Aprilie 2012, ziuaconstanta.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele