CABINETUL PONTA, anunţat marţi seară.

0
643

Ponta va cere apoi votul USL şi al Parlamentului. Care sunt NUMELE VEHICULATE.

Premierul desemnat, Victor Ponta, va anunţa, marţi seară, lista Cabinetului cu care se va prezenta în faţa Parlamentului. Lista posibililor miniştri a cunoscut câteva modificări în week-end. După anunţ, Ponta va cere votul partidelor din USL, precum şi susţinerea din partea grupurilor parlamentare.

Victor Ponta preciza, luni seară, că alegerea viitorilor miniştri s-a făcut luând în considerare experienţa profesională şi integritatea respectivelor persoane. Ponta adăuga că noul Cabinet va avea 20 de posturi, patru dintre acestea fiind de ministru delegat, fără portofoliu.

La rândul său, liderul PNL Crin Antonescu a precizat că ştie lista Guvernului care va fi anunţat marţi seară, şi că negocierile cu Victor Ponta pe marginea acestei liste nu au întâmpinat nicio problemă. Antonescu a spus că propunerile de miniştri formulate de Ponta au fost foarte corecte.

Singurul nume cert de politcian care va face parte din Cabinetul Ponta este cel al liderului PC Daniel Constantin. Victor Ponta a spus, sâmbătă, că îl susţine pe acesta pentru portofoliul Agriculturii.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Astfel, numele vehiculate până în prezent pentru diferite portofolii sunt cele de pe mediafax.ro.

Victor Ponta (Imagine: David Nika/Mediafax Foto).

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply