Deputatul Iorgus, campanie electorala in Vinerea Mare

0
842

farmec.ro
carturesti.ro%20

Fost primar al municipiului Mangalia, actual deputat P.D.L. si unul dintre cei inscrisi in competitia electorala pentru Primaria Mangalia, in alegerile locale din 10 iunie, Zanfir Iorgus a uitat de cele sfinte si in Vinerea Mare s-a apucat sa duca o politica de convingere cu ziaristii carora le-a explicat, intr-o conferinta de presa, de cat de important este proiectul sau pentru muncipiul din sudul litoralului.

Nici nu mai conteaza ca promisiunile sale nu au la baza un document, niste calcule – de unde vin banii, cum ar putea fi acestia accesati in conditiile in care administratiile abia reusesc sa-si achite facturile la utilitati si sa-si plateasca angajatii, Iorgus a facut campanie electorala si in Vinerea Mare. A vorbit despre proiectul sau privind schimbarea sistemului de distribuire a agentului termic din Mangalia, dar si despre cum ar vrea sa relanseze turismul in statiunile din sud. Asa se face ca, in aceeasi culoare verde, dar si fara sigla P.D.L., Iorgus informeaza ca vrea sa puna turismul „in mana specialistilor”. Cum va face asta? Va organiza administratia locala astfel incat turismul sa fie gestionat in cel mai scurt timp de profesionisti.

„Voi infiinta Oficiul Local de Turism, institutie tip regie in subordinea Consiliului Local, cu buget propriu de venituri si cheltuieli”, spune Iorgus, institutia nou infiintata urmand sa administreze, „in totalitate”, domeniul public si privat al statiunilor din Mangalia.

Si toate acestea in conditiile in care Legea turismului, recunoaste Iorgus, nu este finalizata si deci, acest sezon estival ar putea fi ratat din start, dar promisiunile sunt promisiuni si vinovati sunt doar cei din opozitie. Surprinzator este ca Iorgus recunoaste ca taxa de paragina pentru cladirile – hoteluri, pensiuni si case de vacanta – propusa de primarul Claudiu Tusac, este „buna”!

Mihaela Tirpan, observator.ro


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply