Premii pentru vârstnicii Mangaliei

0
718

15 vârstnici din Mangalia au fost premiaţi cu sume cuprinse între 200 şi 400 lei cu ocazia împlinirii vârstei de 70 şi 80 de ani sau sărbătoririi a 50 de ani de căsnicie

ANIVERSARE

15 vârstnici din Mangalia au fost invitaţi de primarul Claudiu Tusac în sala de şedinţe a Primăriei, unde au fost felicitaţi de edil cu ocazia împlinirii vârstelor de 70 şi 80 de ani sau sărbătoririi a 50 de ani de căsnicie. În semn de apreciere faţă de ceea ce reprezintă veteranii comunităţii, primarul Tusac i-a premiat cu sume cuprinse între 200 şi 400 lei. „Ofer un mic dar ca semn al preţuirii şi respectului pe care-l are comunitatea locală faţă de vârstnici. Este, poate, prea puţin în aceste vremuri de restrişte, dar sper măcar să vă aducă zâmbetul pe buze şi să vă facă ziua aceasta mai frumoasă. Vă mulţumesc pentru tot ceea ce aţi făcut pentru Mangalia, pentru că aţi construit acest oraş şi vă răsplătesc cu un mic dar financiar, care să vă permită să petreceţi aşa cum se cuvine acest moment deosebit din viaţa dumneavoastră. La mulţi ani!”, le-a spus, pensionarilor, primarul Tusac.

BANI PENTRU MEDICAMENTE

În cadrul evenimentului, trei familii au aniversat „nunta de aur” şi au fost premiate cu câte 200 de lei, iar alte cinci persoane care au împlinit recent 70 de ani au fost răsplătite cu câte 350 de lei. De asemenea, patru octogenari s-au bucurat de o diplomă şi un premiu financiar în valoare de câte 400 de lei. Cei mai mulţi dintre pensionari au spus că îşi vor cumpăra medicamente sau vor pregăti o cină festivă cu aceşti bani. „După o viaţă de muncă, vârstnicii noştri se găsesc în postura ingrată de a alege între a achita medicamentele sau a face o masă bună în jurul căreia să-i adune pe toţi cei dragi. Prin aceste mici gesturi încercăm să le arătăm că suntem alături de ei, că nu sunt uitaţi la marginea societăţii, că administraţia locală îi preţuieşte la adevărata valoare”, a mai afirmat Claudiu Tusac. La finalul evenimentului, primarul a ascultat problemele vârstnicilor şi i-a asigurat că va face tot ce îi stă în putere pentru a îi ajuta în continuare.

Tatian IORGA, Telegraf, Vineri, 06 Aprilie 2012.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply