Candidatul Iorguş la Primăria Mangalia promite o gigacalorie de 120 de lei

0
707

Deputatul Zanfir Iorguş este candidatul oficial al PDL Constanţa la Primăria Mangalia, cel care a deţinut timp de nu mai puţin de 12 ani funcţia de edil al municipiului din sudul litoralului anunţând ieri şi punctele sale forte din oferta electorală.

Iorguş a prezentat ca vârf de lance al campaniei sale proiectul revoluţionar de furnizare a energiei termice din oraş prin intermediul pompelor de căldură cu apă termală, o comoară nevalorificată până acum a oraşului, după cum a precizat deputatul.

Noul sistem, pus la punct în ultimii doi ani de specialişti, va genera un preţ de 120 lei pe gigacalorie, cel mai mic din România, în condiţiile în care Mangalia are acum cel mai scump tarif din ţară. De asemenea, Iorguş a promis că, imediat după instalarea sa, preţul gigacaloriei va fi oricum redus până la 165 lei, termoficarea clasică urmând să funcţioneze în paralel cu noul sistem, care va fi finalizat în circa doi ani de zile. Iorguş a precizat că investiţia pentru noul sistem de încălzire costă cât subvenţia plătită anual de primărie pentru populaţie, astfel încât costurile de realizare se vor amortiza într-un an de zile.

În 4 ani, după marea tombolă electorală a primarului de acum, s-au realizat 0 locuinţe pentru tineri în Mangalia. Acum, pe terenurile unde trebuiau să se ridice blocurile, pasc vacile unor consilieri locali, a mai spus Iorguş, referindu-se la performanţele edilului PSD Mihai Claudiu Tusac. Si, din informaţiile noastre, este vorba despre vacile fostului consilier PDL Nae Negrea.

Revenind la problema termoficării, Iorguş a anunţat că se vor rezilia toate contractele dintre asociaţiile de proprietar şi Callatis Therm, iar serviciul legat de apă caldă şi căldură vor trece în grija administraţiei locale. De asemenea, deputatul a spus că va înfiinţa Oficiul Local de Turism, o regie din subordinea Consiliului Local, care va administra toate staţiunile aferente, alături de patronatul hotelierilor. În plus, deputatul Iorguş a promis că va distribui tichete sociale, astfel încât oamenii cu probleme financiare să-şi ia, când vor, şi de unde vor, produsele de care au nevoie, fără a mai suporta umilinţa de a sta la coadă.

C.A., Replica, 06.04.2012.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply