Campanie de colectare a deşeurilor electrice şi electronice, la Mangalia

0
691

Primăria Mangalia, împreună cu Asociaţia Română pentru Reciclare „RoRec“ şi cu sprijinul partenerilor „Philips“ şi „Candy“, organizează o nouă sesiune de colectare a deşeurilor electrice şi electronice (DEEE) în ziua de 7 aprilie.

În cadrul campaniei, intitulată „Primăvara e în floare, trimite-le la plimbare!”, continuă ofensiva împotriva deşeurilor cu efect negativ asupra mediului. Astfel, sâmbătă, 7 aprilie, la ora 10.00, se vor deschide puncte provizorii de colectare, la care cetăţenii pot depune aparatură veche sau uzată.

Punctele de colectare vor fi deschise până la ora 16.00 şi vor fi amplasate în incinta şcolilor partenere: Liceul Teoretic „Callatis”, Şcoala cu clasele I-VII nr.3, Şcoala „Gala Galaction” (sens), platoul Casei de Cultură, Grupul Şcolar Industrial „Ion Bănescu”, strada Matei Basarab (vis-a-vis de Şcoala nr.1).

Pentru echipamentele electrice şi electronice voluminoase şi dificil de transportat, colectarea DEEE se va derula prin preluarea gratuită de la domiciliu.

La finalul acţiunii se va organiza o tombolă la care participanţii pot câştiga premii oferite de sponsori: cinci cuptoare cu microunde, cinci cafetiere, cinci roboţi de bucătărie, cinci mixere.

Tatian IORGA, Telegraf, Vineri, 06 Aprilie 2012.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply