Alegeri locale 2012. Zanfir Iorgus va candida la Primaria Mangalia

0
804

Deputatul PDL de Constanta, Zanfir Iorgus, si-a anuntat candidatura la Primaria municipiului Mangalia, dupa cele trei mandate pe care le-a avut intre 1996 si 2008.

Iorgus a declarat ca principala problema pe care doreste sa o rezolve in cazul in care va fi ales primar este cea a caldurii catre populatie, avand in vedere ca in aceasta iarna locuitorii municipiului au stat mai mult in frig din cauza unor neintelegeri intre societatea de termoficare Callatis Therm si Consiliul Local.

Astfel, Zanfir Iorgus promite ca va realiza un proiect de incalzire alternativ, cu pompe de caldura care folosesc izvoarele de apa termale sub presiune din Mangalia. Proiectul va fi finantat din fonduri europene si locale si va aduce pretul mediu de productie a gigacaloriei la 120 de lei in momentul finalizarii investitiei, estimat in septembrie 2013.

Iorgus a mentionat ca va acorda ajutoare de incalzire si pentru persoanele debransate de la sistemul centralizat de incalzire in valoare de 150 de lei lunar pentru familiile cu venit sub 2.000 de lei si de 100 de lei pentru familiile cu venituri peste 2.000 de lei.

Zanfir Iorgus a fost primar al municipiului Mangalia intre 1996 si 2008. In 2008 a pierdut alegerile in fata actualului edil, Mihai Claudiu Tusac, dar a candidat pentru un loc de parlamentar, reusind sa castige un loc de deputat din partea PDL.

Pana in prezent, si-au anuntat intentia de a candida la Primaria Mangalia Cristian Radu, director suspendat al Garzii Financiare Constanta si medicul Ion Niculescu, fost director al Spitalului Municipal Mangalia, ambii ca indepedenti.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Tot in cadrul conferintei de joi seara, liderul PDL Constanta, Gigi Chiru, a anuntat ca a fost incheiat un protocol cu PNTCD, intitulat Alianta pentru Constanta, valabil doar la nivelul municipiului Constanta. Candidatul acestei aliante la Primaria municipiului Constanta va fi Gigi Chiru.

Liderul democrat-liberalilor a mentionat ca in celelalte localitati din judet fiecare filiala PDL are libertatea de a incheia aliante cu cine doreste pentru alegerile locale. in cazul in care acest parteneriat va functiona, Chiru a precizat ca ar putea fi prelungit si la alegerile parlamentare din toamna.

Surse: stirileprotv, Mediafax.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply