„România este vândută pe bucăţi de PDL”

0
779

Preşedintele Organizaţiei de Femei Social Democrate, Rovana Plumb: „Ceea ce fac autorităţile în acest moment este un act iresponsabil. Sunt cedate resurse de o valoare extrem de mare, în totală lipsă de transparenţă şi la adăpostul unor minciuni uriaşe.”

„VÂNZARE”

Preşedintele Organizaţiei de Femei Social Democrate (OFSD), Rovana Plumb, a declarat că, recent, statul român a luat decizia privatizării companiei CupruMin la un preţ considerat, în mediile de specialitate, de zeci de ori mai mic decât valoarea reală a acesteia.

„În acest fel, România a cedat 60% din resursele sale de cupru pe un preţ de nimic unor investitori externi, fără a cere o garanţie că acolo se vor face investiţii sau se vor crea locuri de muncă pentru români. La fel se întâmplă şi cu resursele de aur de la Roşia Montană şi, probabil, şi cu alte cazuri mai puţin cunoscute publicului”, a spus Rovana Plumb.

Ea a adăugat că, astfel, România este vândută pe bucăţi de PDL, care, pe ultima sută de metri, încearcă să obţină profit cât mai mult înainte de a pierde puterea. „PDL jefuieşte, practic, resursele minerale ale României, iar acest jaf va afecta dezvoltarea pe termen lung a ţării şi toate generaţiile care vor urma. România va fi un stat mult mai sărac din moment ce resursele sale sunt cedate unor companii obscure, în schimbul unor profituri private ale clientelei PDL”, a spus Rovana Plumb.

Sambata, 31 Martie 2012, Tatian IORGA, telegrafonline.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply