PDL Constanta, liber la aliante pentru localele din iunie

0
648

Nesiguri pe fortele proprii, Zanfir Iorgus si Tudorel Calapod au cerut aliante in localitatile pe care le coordoneaza

Mangalia si Navodari sunt primele orase unde s-au solicitat aliante pentru locale

Si pentru Constanta, Chiru vrea alianta

Asa cum a anuntat zilele trecute, presedintele PDL Constanta, Christian Gigi Chiru, le-a cerut colegilor sai, in sedinta Biroului Permanent Judetean, pe care a convocat-o vineri dupa amiaza, ca pot incheia aliante pentru alegerile locale cu partidele care nu fac parte din Uniunea Social Liberala. De altfel, Chiru a si explicat ca orice formatiune din afara USL reprezinta un „partener bun pentru PDL”.

Gigi Chiru a declarat, la finalul sedintei, ca decizia luata in acest sens este ca PDL sa mearga singur in alegerile locale, insa in localitatile unde liderii democrat liberali considera ca o alianta i-ar ajuta in alegeri, pentru obtinerea unui procent mai ridicat, pot forma aliante. „In perioada imediat urmatoare vom discuta punctual”, a precizat Chiru despre acest subiect.

Intrebat daca au existat colegi care si-au exprimat deja intentia de a forma aliante, Chiru a raspuns: „Da, au fost colegi; la Mangalia, Navodari si ii astept in perioada urmatoare la discutii pe cei care vor sa formeze aliante”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Discret, ca de fiecare data cand vine vorba despre activitatea interna, Chiru nu a mentionat si municipiul Constanta, unde isi doreste formarea unei aliante pentru alegerile din 10 iunie. „Observator” a prezentat saptamana acesta, in exclusivitate, intentia liderului PDL prin care a discutat deja despre acest proiect cu liderii PNT CD, UNPR si PER, carora pedelistul sef al organizatiei constantene ar fi gata sa ofere si locuri eligibile pe listele viitoarelor alegeri. Asta chiar daca organizatia municipala ar fi trebuit sa fie macar consultata.

Revenind la sedinta BPJ, potrivit liderilor democrat liberali care au participat la intalnire, si primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel, s-ar fi exprimat in sensul formarii aliantei pentru locale.

Mihaela Tirpan.

Sambata, 24 Martie 2012, observator.ro


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply