Iorguş: Voi face interpelare la Ministerul Culturii, să văd cum a fost posibilă descărcarea arheologică pentru a se construi la Muzeul Callatis

0
775

Deputatul PDL Zanfir Iorguş spune că ceea ce se construieşte pe spaţiul verde din faţa Muzeului Callatis Mangalia este una dintre şmecheriile lui Claudiu Tusac, care organizează licitaţii trucare, cu uşile închise, prin care dă terenuri prietenilor lui, care să îi voteze toate prostiile din bugetul local. Am să fac o interpelare la Ministerul Culturii, să văd cum a fost posibilă descărcarea arheologică pentru a se construi la Muzeul Callatis.

Amintim că ultimul exponat al Muzeului de Arheologie Callatis din Mangalia nu este cine ştie ce artefact antic, ci o extensie a crâşmei deţinute de consilierul PSD, Daniel Slăvescu. Acesta a început deja lucrările, turnând ciment pe fostul spaţiu verde din faţa muzeului, beneficiind astfel de o hotărâre de consiliu local de anul trecut, prin care s-a trecut respectivul spaţiu din domeniul public, în cel privat şi în cele din urmă în folosinţa consilierului.

replicaonline.ro


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply