Primarul Mangaliei, în vizită “de lucru”: Niculescu: “Tusac a venit cu două legume după el, să se facă de râs în spital”

0
639

Pesedistul Claudiu Mihai Tusac a început vânătoarea de voturi în compania a două legume. S-a dus cu promisiuni la medicii Spitalului Municipal Mangalia, dar fiind mult prea dezorientat s-a făcut de pomină. Edilul mangaliot a efectuat, marţi, la ora 12.30, o vizită de lucru la Spitalul Municipal Mangalia, unde a apărut, aşa cum ne-a obişnuit, cu 30 minute întârziere. Edilul a fost însoţit de către consilierii Lucian Faliboga şi Bogdan Maganu şi a cerut secretarei unităţii sanitare ca la discuţii să participe toţi medicii şi toţi asistenţii-şefi, care au fost nevoiţi să piardă din timpul programului jumătate de oră până la sosirea acestora.

Ajuns la unitatea sanitară, primarul Tusac nu doar că a reuşit să paralizeze activitatea medicală, dar motivul pentru care se află în mijlocul cadrelor medicale nu s-a dovedit a fi unul important. Tusac dorea să afle dacă unitatea sanitară stă bine din punct de vedere financiar şi să le transmită medicilor că primăria nu are fonduri.

A intrat în campanie electorală. S-a lăsat aşteptat 30 de minute. Întâlnirea era programată pentru ora 12.00, dar cum nu ştie să respecte munca oamenilor, s-a prezentat la spital la ora 12.30 să ne spună că a slăbit 20 de kilograme şi să ne întrebe ce nevoi are spitalul, dar a greşit locaţia. Amuzament total. A vorbit singur şi apoi a plecat. Medicii se uitau pe pereţi şi nu înţelegeau despre ce bate câmpii Tusac.

Subiectul pe care Tusac a încercat să-l dezbată la Spitalul Mangalia nu avea legătură cu corpul medical, ci cu directorul unităţii, care se află în concediu. Ne întreba întruna dacă avem bani, cred că nu avea imaginaţie, săracul. Ne-a spus că oricum noi o să ne descurcăm cum am făcut-o şi până acuma, pentru că primăria şi aşa nu are fonduri. Părea extrem de dezorientat, din toate punctele de vedere.

A venit cu două legume după el, cu doi consilieri, Maganu şi Faliboga, să se facă de râs în spital. A fost sfătuit prost, şi-a creat o imagine proastă. Tusac, în compania a două legume, a ţinut celor 20 de medici un discurs fără substanţă, a declarat, pentru Replica, dr. Ion Niculescu, şeful Secţiei de Ginecologie din cadrul Spitalului Mangalia, şi contracandidatul lui Tusac la Primăria Mangalia.

Replica, 15 mar 2012.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply