Domn’ primar, vă raportăm: noi la spaţii verzi lucrăm. Tusac nu se plictiseşte niciodată: verifică panseluţele distruse de conductele de gaze

0
677

farmec.ro
carturesti.ro%20

Mangalia lui Tusac este mereu veselă şi colorată. Odată cu încălzirea vremii, au fost reluate lucrările de introducere a reţelei de gaze în sudul litoralului, moment marcat de primarul Claudiu Tusac printr-un comunicat de presă în care subliniază că acesta este proiectul lui, care va scoate oraşul din frig iarna viitoare. De bucurie, probabil că şi reprezentanţilor firmei care execută lucrările (atribuite în urma unei licitaţii publice) le-au dat lacrimi în colţurile ochilor.

De altfel, în cursul zilei de ieri, la Primăria Mangalia s-a aflat directorul general al Megaconstruct, Cătălin Ivan, care a purtat discuţii cu primarul Claudiu Tusac. Cu această ocazie, a fost rezolvată neînţelegerea dintre primărie şi Megaconstruct, firma care introduce gazele fiind, la un moment dat, ameninţată că va primi amendă întrucât nu depozitează pământul extras la o groapă de deşeuri autorizată. La acel moment, Ivan a explicat primăriei, dar şi presei, că pământul vegetal nu poate fi considerat deşeu, iar ieri primarul Tusac a admis că se afla într-o… regretabilă eroare. Prin urmare, spun sursele noastre, Tusac va indica un amplasament potrivit de depozitare a pământului scos pentru introducerea conductelor.

Dar, pentru a nu rămâne dator firmei, Tusac a inventat altceva: o comisie, formată din 5 angajaţi ai Primăriei Mangalia. Comisia are ca sarcină monitorizarea traseului urmat de conductele de gaz şi notarea fiecărui petic de iarbă, panseluţă sau trandafir scoase odată cu pământul vegetal. De ce? Ei bine, după ce termină de scos pământul şi de plantat ţevile, respectiv astupat conducta, Megaconstruct va trebui să… replanteze iarba, panseluţa şi trandafirul la loc! Logic, nu? Întrucât firma în cauză nu are ca obiect de activitate îngrijire spaţii verzi, se presupune că va apela la o firmă de specialitate.

Replica, 15 mar 2012, Alexandra ANTON.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply