Cum ţi-ai dori să fie primarul oraşului tău?

0
633

O dată la patru ani, puterea se află în mâinile electoratului. Fără pretenţia de a atinge toate calităţile portretului-robot al primarului perfect, cititorii noştri încearcă să facă fişa postului unui edil şef după care râvnesc, de la care aşteaptă să facă ceva pentru localitatea în care trăiesc.

Model de lider

Manuela Ticuci este de părere că dacă un primar nu este lider şi model pentru oamenii pe care-i reprezintă, dacă nu este cu adevărat racordat la realităţile din localitatea pe care o păstoreşte, cinstit cu subalternii din primărie, dar în egală măsură şi cu alegătorii, atunci se va bucura doar de respectul acelora din propriul anturaj. Pe cale de consecinţă, este încrezătoare că după alegerile din vară, Constanţa va avea la cârmă un primar care să corespundă portretului-robot schiţat mai sus.

Pasionat de muncă

„Dacă nu eşti pasionat, indiferent de munca pe care o faci, rezultatele nu pot fi decât mediocre” – este de părere Sulfina Datcu. Şi-ar mai dori enorm ca viitorul edil şef al oraşului să fie o persoană pragmatică şi foarte serioasă, cu cunoştinţe juridice serioase („pentru că numai dacă el are aceste cunoştinţe în sânge va putea să respecte legile, iar ceea ce s-a făcut în dispreţul legii în acest oraş, mă refer în primul rând la construcţiile care mai de care mai haotice şi periculos plasate, vor dispărea din peisaj, tot cu ajutorul legilor acestei ţări. Sper că m-am făcut înţeleasă!”).

La curent cu of-urile oamenilor

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Munca de primar este absolut specială, spre deosebire de celelalte profesii, consideră Mariana Zăuleţu: „Dacă ai o altă meserie, trebuie să-ţi vezi de felia ta. Când oamenii te-au învestit cu încrederea lor şi ai ajuns primar, atunci eşti obligat să fii mereu la curent cu tot ce se întâmplă în localitate, dar şi în viaţa lor. Mi-aş dori un primar cu studii de specialitate în construcţii sau măcar cu experienţă în domeniu, în speranţa că oraşul acesta nu va mai fi sluţit în continuare. Dar şi că parcurile vor fi reîntregite şi se vor demola toate clădirile ilegale, indiferent ale cui sunt”

Miercuri, 07 Martie 2012, Cuget Liber Online.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply