Reduceri de preţ la Sanatoriul Balnear Mangalia

0
837

Până la sfârşitul acestei luni, Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia oferă pachete de servicii la preţuri reduse atât pentru cei care vor să se interneze în spital, cât şi pentru pacienţii care se tratează în sistem ambulatoriu.
Dr. Laura Maria Condur, managerul unităţii medicale, a declarat că, în această perioadă, persoanele neasigurate în sistemul de sănătate beneficiază de un pachet de servicii care include cazare pe un pat, masă în regim de spital şi un tratament de trei proceduri. Tariful acestui pachet este de 100 lei pe zi.
De asemenea, pentru cei care doresc să se trateze fără să rămână internaţi, sanatoriul oferă un pachet promoţional pentru zece zile, în care sunt incluse trei proceduri zilnice şi o consultaţie medicală, toate la preţul de 300 de lei, a mai spus dr. Laura Maria Condur.
Sanatoriul Balnear din Mangalia beneficiază de un hotel cu confort sporit şi două baze de tratament, dotate cu aparatură medicală de ultimă generaţie. În plus, unitatea sanitară are, de la sfârşitul anului trecut, un aparat de crioterapie cu ultrasunete, unic în România, care este folosit în tratarea afecţiunilor neurologice, ortopedice, reumatologice, precum şi în medicina sportivă.

Vineri, 09 Martie 2012, cugetliber.ro


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply